Nejlepší veka na chlebíčky: Nadýchaná, pevná, kyprá a hlavně domácí. S mlékem získá jemnou chuť a nádhernou vůni
Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Indická kuchyně - severoindické PANDŽÁBSKÉ ZELÍ videorecept Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 arrefeena
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska
11 foto Sýrové kuličky 5x jinak: Pikantní „hospodské“ z nivy, jemné hermelínové se šunkou nebo voňavé lososové, které božsky chutnají