Jak udělat šopský salát? Základem je čerstvá šťavnatá zelenina a kvalitní sýr, na dochucení stačí jen pár kapek oleje a octa
Vaříme podle ČSN: Vepřenky – slavné retro karbanátky z vepřového masa jsou úžasně šťavnaté a s hořčicí chutnají báječně
Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Štěpánská hovězí pečeně s kynutým houskovým knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Akademie kvality 120 min
Domácí majonéza z vařených vajec vylepší pomazánky i sváteční bramborový salát. Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
Nejjednodušší květákové placky: Chutnají skvěle, máte je rychle hotové a přípravu díky jednomu triku zvládne i dítě