Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 194 kJ / 46 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 1,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořská krůtí kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myQn
Moje poznámka
Středomořská krůtí kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myQn
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 7 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 12 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 13 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 26 minutami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 48 minutami
Cuketový perník
Markeeta před 1 hodinou
Bramborové vafle
Leontinka73 před 2 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 4 hodinami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 4 hodinami
Domácí quiche
TotalMudla před 5 hodinami
Máslová krupková polévka
poirotka před 6 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí kapsa,
středomořská kuchyně recepty,
kruti speciality,
stredomorske recepty,
kruti kapsa s hermelinem,
kruti smazena kapsa,
kruti kapsy recept,
krůtí kapsy,
recepty krůtí kapsa,
stredomorske recepty na kruti maso,
krůtí kapsa smažená,
recept na středomořské koření,
stredomorske kruti maso recept,
krůtí kapsa hermelín,
krůtí kapsa recept,
středomořský krůtí závitek,
recept kruti kapsa or rolad* or zavitky,
středomořské koření recept,
krutí prsa balkán,
středomořská pomazánka
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr,
šunka,
máslo bylinkové,
olivy,
olej,
mouka,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř,
koření grilovací
Komentáře (3)