Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štěpánská omáčka /moje/

Do svatého Štěpána zbývá ještě dost času, štěpánskou pečeni si ale můžete udělat už dnes podle našeho receptu. Není na ní nic těžkého a byl by přímo hřích ji nevyzkoušet. Šťavnatý kousek hovězí roštěné s jemnou omáčkou si zaslouží pozornost nejen o svátcích.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 11. 2012 19:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z roštěnky je to rychlejší :-)

Příloha : rýže, knedlík i těstoviny

Doufám, že jsem to dobře vypsala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lubos13 lubos13

26. 10. 2019 11:35

:-) klasika pořad dobra :-)

jarda Kadic jarda Kadic

12. 11. 2013 20:35

lomačka: To je tím,že spousta lidiček nezná UHO,-univerzální hnědou omáčku:-)):-))

lomačka

12. 11. 2013 20:32

Jo Jarouši máš recht :-)

jarda Kadic jarda Kadic

12. 11. 2013 20:31

lomačka: A s opečenými kolečky párků= frankfurtská, s kyselou okurkou= znojemská.....:-)):-)):-))

lomačka

12. 11. 2013 20:19

casino:to co ty píšeš je po česku ŠPANĚLSKÝ ptáček :-D

casino

11. 11. 2013 23:17

Roštěnky mám rád...
Než roštěnec (nízký) nakrájím na plátky, tak napřed po délce naříznu (několik řezů vedle sebe) tu krycí blánu. Šetří to čas.
Že ale, když k roštěnce na talíři dám vejce natvrdo, se šťáva (omáčka) z roštěnek přetransformuje na štěpánskou omáčku, tak to je zajímavé...:-D
Obyčejně bývá to vejce rozfofrované nadrobno, to je grund! Někteří přidají ještě např. páreček, okurčičku či papričku (nebo i všechno) Samozřejmě rozfofrované nadrobno:-))

lomačka

24. 11. 2012 15:46

MoniqueLaMutti::-)):-)):-)):yes:ať ti chutná ;-)

MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

24. 11. 2012 13:11

jůůů, ten je pro mě :-p Děkuji Anežko :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 21:15

lomacka: asi mělo být "zkrátka" S a Z není mou silnou stránkou, sory:-8

lomacka lomacka

23. 11. 2012 21:07

Jana Remkova: Máš pravdu i já mam nejradši obyč jídla ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 20:52

lomacka: Fakt si to myslíš?? Ani náhodou!! Může to být recept klidně od rebeky a že je má fakt hezké. Pokud to není podle mého gusta, nevyjadřuji se k tomu, nehaním, snažím se;-). Tohle skrátka miluji. Obyčejné jídlo, které nikdy nikoho nesklame:-) Mám ráda recepty, kde se za ingrediencemi nemusím honit po všech obchodech v okolí. Ne vždy platí, že jsou lepší;-)

Doubnerka

23. 11. 2012 20:50

Dělám to podobně, tuto variantu zpracování milujeme. Zaslouží si to bodík:-K

lomacka lomacka

23. 11. 2012 20:49

Jani,ty taky všechno pochválíš viď :-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 20:41

Parádní super klasika!! Mńam!!:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štěpánská omáčka z vepřového masa štěpánská vepřová pečeně omáčka štěpánská vepřová pečeně omáčka hovězí šťepánská omáčka recept na štěpánskou omáčku štěpanska štěpánská hovězí omáčka štěpánská roštěná štěpánská s rýží štěpánská pečeně štepanska omáčka k masu rozfofrovany ptacek štěpanska omáčka z vepřového štěpanska z vepřoveho masa recept štěpánská štepánská recept štěpanska hovězí pečeně štěpánská hovězí pečeně recept omacka z hoveziho masa stepanska štěpánskáomáčka

Suroviny: roštěná hovězí, cibule, mouka hladká, hořčice, sádlo, sůl, pepř, maggi, vejce

TopRecepty.cz

Štěpánská omáčka /moje/

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NWgv