Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štěpánská hovězí pečeně s kynutým houskovým knedlíkem

Na druhý svátek vánoční by na sváteční tabuli neměla chybět štěpánská hovězí pečeně. Šťavnaté hovězí maso, prošpikované uzenou slaninou, podávané s kynutým houskovým knedlíkem, se bude v ústech jen rozpadat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 75 min Doba tepelné úpravy: 45 min

120 min (75 min příprava + 45 min tepelná úprava)

13. 12. 2023 17:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie18 563 kJ / 4 437 kcal
Bílkoviny287,75 g
Tuky192,56 g
Vláknina26,10 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 3,22 g
Sůl7,61 g
Sacharidy377,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. Nakupujte potraviny s logem kvality a hrajte o 3× Škoda Karoq na rok a tisíce dalších cen! Více informací na akademiekvality.cz.

  2. TIP Hovězí štěpánská se klasicky podává s houskovým knedlíkem. Jako přílohu ale můžete vyzkoušet bramborové knedlíky. Pro úsporu času je možné použít i bramborové knedlíky v prášku, u kterých si s označením Klasa můžete být jisti jejich kvalitou a chutí. Jako přílohu také můžete podávat rýži nebo těstoviny. Dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 12. 2023 10:42

:-)<3:yes::yes: vypadá skvěle a určitě tak chutná, dělám téměř stejně:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hovězí zadní, cibule, vejce, slanina uzená, mouka hladká, sádlo, sůl, pepř mletý, mléko, droždí čerstvé, vejce, mouka polohrubá, rohlík

TopRecepty.cz

Štěpánská hovězí pečeně s kynutým houskovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxl6k