Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Tagliatelle s cibulovo-rajčatovou omáčkou a prosciuttem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Marie Svarcova 35 min
Tagliatelle s kuřecími kousky a smetanovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Marie Svarcova 20 min
Tagliatelle se smetanovou omáčkou, kuřecím masem a špenátem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 PetraTK 40 min
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice
Punčové řezy: Jak na šťavnatý retro dezert s vůní rumu a citronovou polevou? Jednoduchý návod zvládne každý
Rohlíčky z kynutého těsta jsou krásně vláčné a nadýchané jako obláček, ořechová nádivka s medem se rozplývá na jazyku