Tagliatelle a vepřové

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 40 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1 kg vepřového masa
1 cibule
2 stroužky česneku
1 velká lžíce dijonské hořčice
malá lžíce harissy
špetka citronového pepře
0,5 litru vývaru
1 malá lžíce sojové omáčky (houbové)
1 malá lžíce worcesteru
3 velké lžíce hladké mouky
sůl
1 dcl vody
sádlo
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rozpálíme tlakový hrnec, přidáme kousek sádla, cibuli a necháme zesklovatět.

  2. Pak přidáme maso. Vepřovou krkovičku necháme zatáhnout a přidáme koření, hořčici a omáčky. Podlijeme vývarem a dusíme.

  3. Až je maso hotové, ochutnáme a dosolíme. Nakonec zahustíme vodou a moukou.

Poznámka

Tagliatelle uvařte dle návodu, ale pozor při vaření je musíte rozdělat vidličkou od sebe, jinak nebudou uvařené stejnoměrně. Vepřovou krkovičku okrájejte od tuku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 355 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tagliatelle a vepřové

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: tagliatelle s vepřovým masem tagliatelle recept tagliatelle recepty tncz nova tagliatelle recepty tagliatelle s vepřovým masem masem recept na tagliatelle tagliatelle all novo recepty recept 46179 tagliatelle veprove vepřové na cibuli - cibuláč recepty z vepřového masa tagliatelle s masem tagliatelle all novo tagliatelle s vepřovým masem ingredience tagliatelle cz tagliatelle veprove maso