Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Wok - marinovane hovezi s bambusovymi klicky a hraskovymi lusky Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 vybusna 8 min
Mezi stovkou nejhorších jídel jsou i tři česká: Zahraničním odborníkům nechutná chlebová polévka ani pomazánkové máslo
9 foto MasterChef Česko v číslech: 3200 porcí polévky, 748 kostek másla, půl tuny cibule a další suroviny. Kolik čeho se loni spotřebovalo?