Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota22 401 kJ / 5 354 kcal
Bílkoviny62,25 g
Tuky349,60 g
Vláknina17,67 g
Cholesterol2 105 mg
Sodík523 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy480,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto na plechu hodně vyběhne, ale zase se po vytažení z trouby "smrskne"

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

magdalenka

28. 10. 2016 09:34

Jana: lebo je to taký druh cesta...

Jana

28. 10. 2016 08:22

Proč se to těsto dělá nad párou?

Emília

19. 11. 2014 00:01

Výborná mňamka:-K:-K:-K

jajine

27. 5. 2010 20:03

mňaminka!máš obrázek jak z cukrárny:-*:yes::yes:

lemarti

27. 5. 2010 19:28

Mamca:-Kděkuji
Patricie-já nakrájela na řezy,ozdobila a měla v lednici.;-)

Patricie

27. 5. 2010 12:23

Tento moučník vypadá velmi lákavě...a jelikož nejsem tak zkušená, chtěla bych se zeptat, jestli se řez zdobí šlehačkou těsně před konzumací nebo zda se může nazdobit celý a nechat v lednici. Děkuji za odpověď.
P.S.: Určitě ho vyzkouším!:-)

mamca

27. 5. 2010 08:56

To je zase útok na dietu ale určitě vyszkouším. Už tedˇmám na ně chutˇ. Díky za skvělý recept.:-p:yes:www. toprecepty.cz

AndrejkaP.

15. 4. 2010 19:32

Kdo mi to chce upéct ??? :-))...vypadá to nádherně:yes:

Tkanicka

5. 4. 2010 12:05

No to je parááááda! :) Určitě vyzkouším :):-):-):-):yes:

lemarti

27. 3. 2010 13:45

Nadja vyzkousej;-)a napis jak chutnalo

lemarti

27. 3. 2010 13:45

123Rony321,jsem rada ze chutnalo;-)

Nadja

27. 3. 2010 11:08

:yes: +21. :yes:
Sliny už tečou! To bude mňamka!

123Rony321

27. 3. 2010 10:33

Musím říct, že jsme si u nás doma pošmákli, harmonie chutí je úžasná !!!!!!!!!!!!!!! a k tomu dobrý kafíčko .... prostě nemá tenhle božský dortík chybu ! Zasloužený bodík !!!!!:-K

Míša

23. 3. 2010 17:41

200g hořké čokolády , 1/2 litru šlehačky. čokoládu nechat změknout, dát do nádoby a přidat šlehačku a za stálého míchání přivedeme k varu ... projde varem, nechat asi 12 hodin v chladu, pak šlehat

Míša

23. 3. 2010 17:33

doporučuji návrh Sodovky na pařížský krém ze šlehačky a čokolády, opravdu se nesrazí a je výborný ...... mám vyzkoušeno :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: řezy řezy s krémem řezy na plech z krémem vanilkovy rez řezy s krémem na plech jak nazdobit řezy řezy na plech s krémem vanilkový kremeš moučník s vanilkovým krémem s vanilkovym kremem vanilkový krém s pudinkem roláda se šlehačkou vanilkový krém vanilkovy krem se slehackou recepty na řezy vanylkou bananove řezy s vanilkovym kremem fančonetky s vanilkovým krémem recept rezy a moucniky s kremem dobrý vanilkový krém řez s vanilkovým krémem

Suroviny: vejce, cukr moučkový, solamyl, prášek do pečiva, krém, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, žloutek, máslo, cukr moučkový, marmeláda meruňková, banán, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, mandle sekané

TopRecepty.cz

Řezy s vanilkovým krémem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRk7