Wok - pražené zázvorové kuře
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 4 402 kJ / 1 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,71 g |
Tuky | 45,87 g |
Vláknina | 14,48 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 47,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
tento a moje dalsie recepty s fotopostupom najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2009 10:10
Výbušnájedním slovem-NÁDHERA
Oblíbené a boďka jsou tu na správném místě
.
31. 5. 2009 19:12
v povodnom recepte sol vobec nie je a ked som ochutnala pred vlozenim tej tekutiny maso, tak to bolo ....no bez soli...tak som to trosku zasolila...ale tak fakt vlazne....po dorobeni to nebolo take zufalo bez soli....ale ja som si teda na taniery trosku osolila...manzel ako sme sa vratili zo skotska, tak soli len tak aby sa nepovedalo...tam solia strasne malo a nejako mu to tak vyhovovalo...jeho rodina su vegetarianky a su naucene nesolit, takze si to priniesol nejako z domu...skor vzdy frflal, ze mu to presolim...a mne sa to zda uplne normalne....
tiez robievam kridelka, ale ja tam mam aj sol...v tvojich je dumbier (zazvor), tak predpokladam, ze on je tou soliacou zlozkou...inak si to neviem vysvetlit.
http://www.toprecepty.cz/recept/1794-skoricove-kri...
31. 5. 2009 18:35
Výbušná, to maso nesolíš? Já jsem totiž dnes dělala něco podobného - kuřecí křidélka se sherry a zázvorem a v původním receptu také není sůl, jen sojová omáčka a navíc med (nakonec recept jsem vložila). Už jsem to jídlo připravovala nesčetněkrát, ale nikdy jsem nenašla odvahu to maso neosolit... Prosím tě, jak to chutná - ráda bych to zkusila, ale jak říkám, nemám odvahu...
31. 5. 2009 17:47
Pěkný recept, ukládám a +
31. 5. 2009 16:49
ozkouším, čím víc na to koukám, tím víc začínám slinit, ozvu se ale až v neděli, jak to chutnalo, mám velmi nabitý
týden před sebou
31. 5. 2009 16:39
Jejda, to musela být vůně a ta achuť , asi bych taky volila radši méně sladké. Iljuso, podle mě to klidně s ananasem prubni, já to určitě vyzkouším, i když ne na woku, ale nějakou silnostěnnou nádobu snad vyštrachám
31. 5. 2009 16:38
iljusa ja fakt neviem...dnes som to robila po prvykrat...skus potom ale nahradit aj ten pomaranc. dzus ananasovym...ale co viem urcite nenahradzuj to grepom
a potom hned hned mi povedz ako to chutilo...teraz premyslam, ci ten z konzervy nebude prilis sladky...a asi by som ho do zmesy pridala skor..aby trochu prevrel..a ten cukor by som pre zaciatok nedavala...a ak by ti tam chybala taka nasladkost, tak ten cukor mozes vsypat dodatocne.
31. 5. 2009 16:20
vybusna - píšu ti za 1*, nádhera, hnedka jsem receptík ukázala rodině, jen bych se tě chtěla zeptat, myslíš, že by pomeranč mohl být nahrazen ananasem (z konzervy). Já pomeranče nejím.
31. 5. 2009 16:09
prepisem ten dumbier na zazvor..nech to zbytocne nematie
bibi chuti pikantne/nasladlo, ja som pouzila to portske, tak aby som to predsa len trochu zmiernila, budem davat suche sherry...alebo suche cinzano...dumbier tomu dava pikantnost...v recepte je 1 lyzica certstveho a 1 praskoveho...ale ja som dala radsej 3 lyzice cerstveho...nestruhala som ho, ale nasekala...neda sa ani vypovedat, ako to vonalo..nielen v byte, ale aj suseda zastavila manzela, ze ide na obed k thajcovi, lebo som v celej jej rodine evokovala azijske jedlo tou uzasnou vonou. ak by ste namali hnedy cukor, tak dajte lyzicku normalneho..ale ten hnedy je lepsi...je menej sladky. dzus som mala hohes c..je 100perc. a dost sladky...az tak sladky nemusel byt...a aj pomaranc som mala prilis prilis sladky...takze preto to bolo pre mna trosku sladsie ako by som si predstavovala..asi 5 kvapiek ovocneho octu som preto pridala....ale uznavam, ze som mala fakt kombinaciu..vsetko prilis sladke..ale to je moj pocit...manzel si nevedel vynachvalit.
31. 5. 2009 15:57
Děkuji, omlouvám se za nevědomost a to jsem si myslela, že slovensky umím dobře
31. 5. 2009 15:55
Výbušná, to je velmi zajímavý recept a krásné červené fotky, nutí mě to ho vyzkoušeta je tam tolik mého oblíbenýho zázvoru-dumbieru(to už tu skoro každej zná), že asi neodolám a tento týden vyzkouším. Prosím tě, jakou to má přibližně chuť
nějak si to nedovedu představit
a že to bude dobré, to je mi jasný, proto ti letííí boďan
31. 5. 2009 15:29
Jani, dumbier je zázvor
31. 5. 2009 15:15
vybusna, prosím tě, co je to dumbier?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Nanuky s ostružin
Přidáno před 1 hodinou

Vepřová plec ve smetanové znojemské omáčce
Přidáno před 5 hodinami

Toust v omeletě
Přidáno před 5 hodinami

Tvarohovo-banánové nanuky s kokosem
Přidáno před 22 hodinami

Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
Přidáno 18. 5. 2022 11:46

Pórek zapečený s rybím filé
Přidáno 18. 5. 2022 07:05
Právě bylo uvařeno:

Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou
uvařil/a Ivet88
před 17 minutami

Vepřové karé na česneku
uvařil/a Wanilor
před 22 minutami

Jablková buchta s tvarohem
uvařil/a Janik k.
před 1 hodinou

Pečený losos s brambory
uvařil/a JARDAno
před 2 hodinami

Rychlé skořicové roládky s nutelou
uvařil/a Mirellin
před 2 hodinami

Rizoto s fazolemi a klobásou
uvařil/a TytyM
před 2 hodinami

Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
uvařil/a NikolaP
před 2 hodinami

Smetanové brambory s kuřecím masem
uvařil/a Petaja
před 2 hodinami

Domácí vafle
uvařil/a EvaCh
před 4 hodinami

Mrkvová polévka
uvařil/a MamkaTerka
před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: čím nahradit sherry wok recepty zázvorové recepty kuchařka wok vaření ve woku zázvorové recept kuře wok kure na zazvoru čím nahradit suché sherry recepty wok wok-recepty kure na zazvoru suché scherry čím nahradit zázvor kuře ve woku azijské recepty jak nahradit sherry len hnědý recept wok kuchařka wok kuře
Suroviny: prsa kuřecí, olej rostlinný, cibule červená, mrkev, zázvor, sherry, protlak rajský, cukr hnědý, šťáva pomerančová, česnek
Wok - pražené zázvorové kuře
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9874
13 názorů