Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Hodnocení 2308× Jak se vyhnout chybám při zadělávání kynutého těsta, abychom upekli to nejlepší pečivo? 30. 12. 2021
Hodnocení 822× Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek 4. 1. 2022
Hodnocení 224× Jak nakrájet větší množství cibule krok za krokem. Jde to rychle a bez slz 28. 12. 2021
Video Hodnocení 301× Jak snadno tvarovat a péct rohlíky. Domácí mohou být lepší než od pekaře 1. 12. 2021
Hodnocení 43× Jak správně sbírat a sušit kuchyňské bylinky. Jejich využití je všestranné 2. 11. 2021
Hodnocení 132× Jak skladovat cibuli, koupenou i z vlastní zahrady. Podle našeho návodu vám vydrží dlouho 2. 11. 2021
Hodnocení 148× Jak zpracovat medvědí česnek. V kuchyni se používá nejlépe v syrovém stavu 2. 11. 2021
Video Hodnocení 103× Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů 9. 9. 2021
Hodnocení 461× Jak zpracovat libeček. Neobejde se bez něj žádná tradiční česká bramboračka 25. 8. 2021