Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Hodnocení 2108× Jak se vyhnout chybám při zadělávání kynutého těsta, abychom upekli to nejlepší pečivo? 30. 12. 2021
Hodnocení 731× Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek 4. 1. 2022
Hodnocení 209× Jak nakrájet větší množství cibule krok za krokem. Jde to rychle a bez slz 28. 12. 2021
Video Hodnocení 284× Jak snadno tvarovat a péct rohlíky. Domácí mohou být lepší než od pekaře 1. 12. 2021
Hodnocení 40× Jak správně sbírat a sušit kuchyňské bylinky. Jejich využití je všestranné 2. 11. 2021
Hodnocení 127× Jak skladovat cibuli, koupenou i z vlastní zahrady. Podle našeho návodu vám vydrží dlouho 2. 11. 2021
Hodnocení 148× Jak zpracovat medvědí česnek. V kuchyni se používá nejlépe v syrovém stavu 2. 11. 2021
Video Hodnocení 90× Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů 9. 9. 2021
Hodnocení 460× Jak zpracovat libeček. Neobejde se bez něj žádná tradiční česká bramboračka 25. 8. 2021