Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Palačinkový den se slaví právě dnes! Ukážeme vám, jak na ty nejlepší a nejtenčí a zjistíte taky, kde se konají palačinkové závody
Největší evropské koblihy jsou ty polské s názvem paczki: Plněné pudinkovým krémem s vaječným likérem nemají chybu
Bleskový chleba z pánve pane in padella: Jednoduché italské pečivo připravíte do půl hodiny a výborně se hodí na sendviče
Buchtičky s krémem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept na dokonale nadýchané těsto a krém vonící vanilkou a rumem
Cena másla padá dolů! Odborník ale radí: Pozor na méně kvalitní, přehnětené zahraniční tuky, mohou způsobit problémy při pečení!
Masopustní neděle je za dveřmi: Oslavit ji můžete třeba gerštlem, vydatnou polévkou z krup podle M. D. Rettigové
Ovar jako ze zabijačky: Snadno jej uvaříte i doma v paneláku. Výbornou chuť zajistí správné koření, skvělou přílohou je vejmrda
Boží milosti byly v minulosti lidovou obdobou hostií. Jak je připravit, aby byly krásně křehké a křupavé
Škvarková pomazánka je nejlepší s křupavými škvarky: Její chuť vylepší kyselé okurky a smažená cibulka
Křehký mandlový croissant na plech: Křupavý koláč s vůní mandlí snadno vyrobíte i z kupovaného listového těsta
Dokonalé kuře po baskicku: Jednoduchý a lehký pokrm je plný zeleniny, jedna surovina mu navíc dodá šmrnc
Šterc - rychlý staročeský pokrm vonící jíškou vás vyjde na pouhých 12 Kč. S opraženou cibulkou chutná přímo báječně
Jak na slovenské masopustní šišky: Chuť vylepšují rozinky naložené v rumu, o vůni se postará obalení ve skořicovém cukru
5 nejlepších romantických snídaní do postele: Vaječné košíčky, sladké vafle nebo zapečené croissanty s malinami zkrásní celý den
Legendární americký sendvič s arašídovým máslem a džemem: Takhle vylepšený banány jej miloval i král rock´n´rollu Elvis Presley
Tři vrstvy alžírské kávy: Jak správně připravit tento trochu ostřejší nápoj s vaječným likérem a kopou šlehačky?
Hitem internetu jsou tyhle smažené sušenky Oreo. Slavné americké pouťové jídlo je snadné na přípravu a chutná božsky
Jak připravit skvělý domácí sulc a jak zajistit, aby zůstal krásně čirý: Zásadní je pomalý var, chuti prospějí zelenina a správné koření
8 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Jak na domácí lučinu z jogurtu a smetany nebo jen z mléka a citronu? Jednoduchý postup zvládne každý
7 foto Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu