Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso
Vaječná tlačenka může být lahůdkou: Když dodržíte správný postup, snadno ji vyndáte z formy a nerozpadne se
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
Halloween 2023: Velký přehled, kam s dětmi do Strašisklepení, kde si užijete opékání čuníků a kde setkání se strašidly
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Domácí křenová pomazánka je pikantní pochoutkou, která se skvěle se hodí na chlebíčky i k pečenému masu
Chutnou polévku lze uvařit i za třicet korun. Porce klasické kmínové vás přijde jen na necelé tři koruny
Škvarková pomazánka netradičně: Přidáním chilli a česneku dostane říz, zakysaná smetana zase dodá jemnost
Pět nejpopulárnějších jídel s párkem: Frčí zabalené v listovém těstě, k čočce i jako součást frankfurtské polévky
19 foto Bagetová výzva MasterChef Česko podle redakce: Dáte si tu s kuřecím masem, hovězími placičkami nebo sýrem?
21 foto Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci
Květák nemusíte před smažením vařit. Díky jednoduchému triku ušetříte čas a výsledek je křupavější a šťavnatý
Polévky, které máte hotové do dvaceti minut: Tradiční česnečku trumfne nejen brokolicová, ale i japonská klasika miso
17 foto V bábovce Václava Kopty nechybí ořechy ani poleva: Je tak skvělá, že ji většinou sním celou sám, říká herec a moderátor