Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
22 foto Začal samosběr malin a ostružin: Úroda je velká, za kilo dáte pouze 139 korun a na farmě rádi uvítají i děti
Domácí kečup podle šéfkuchaře Miroslava Mahela: Nechybí v něm badyán, překvapuje řepa, kapie nebo jablka
7 foto Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina o své první kuchařce: Napsal jsem receptář nejen na neděli. Obyčejná jídla vařím jinak
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám
13 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
9 foto Inspekce varuje před šizeným mletým masem: Obsahuje jen 13 % hovězího, může tak pokazit domácí burgery i sekanou
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny
Dovolená v Turecku 2023: Levné potraviny vyrazí dech. Kilo rajčat i litr mléka za 15 korun, kuřecí maso o stovku levnější než u nás
Úplňkový půst má svá rizika, nesmíme do něj jít bezhlavě, varuje odbornice na výživu Margit Slimáková
Hit internetu: Zavařené brambory vydrží až dva roky. Připravují se snadněji než okurky, chutnají lépe než jiná zelenina
Blíží se superúplněk a s ním i superrychlá dieta. Astroložka Maria Baudyšová radí, na co si při tom dát pozor
22 foto Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Kulajda z cukety trumfne i originál. Jemná houbová polévka s brambory a koprem už nepotřebuje zahustit moukou
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu