Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Jak nejlépe využít špagetovou dýni? Připravíme z ní falešné polévkové nudle, nepravé špagety i fit „bramboráčky"
Punčové řezy: Jak na šťavnatý retro dezert s vůní rumu a citronovou polevou? Jednoduchý návod zvládne každý
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz
Jak na dokonalé domácí kysané zelí? Jednoduchý postup zaručí dobrý výsledek i v paneláku, stačí dodržet několik zásad
Výborný rychlý jablečný štrúdl bez kynutí: Nadýchané těsto a šťavnatá náplň tvoří dohromady dokonalou dvojici
Jak nejlépe skladovat vlašské ořechy: Prospěje jim lednička i mrazák a můžeme je také zavařit, pak vydrží déle než rok
Slovácké laty: Tenké bramborové placky báječně chutnají nasladko s povidly a mákem. Jejich příprava je rychlá a snadná
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky
Jak na vepřové maso v mrkvi? Trochu mrkve do základu a plátek másla nakonec dají omáčce výraznější chuť a jemnost
Pět nejlepších jídel z červené řepy: Jak na dokonale krémový hummus, rizoto s řepou nebo řepové carpaccio
Mrkvové placičky: Šťavnaté placky s cibulkou a bylinkami chutnají luxusně, jsou skvělou přílohou, ale nahradí i hlavní jídlo
Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Pět nejoblíbenějších pomazánek na podzim: Jak na tu nejlepší vajíčkovou, skvělou česnekovou i zdravou tuňákovou
Hermelínové karbanátky s mletým masem jsou úžasně šťavnaté, lehce pikantní a sýr je třeba předem krátce zmrazit
Jak na ty nejlepší celerové řízky? Předvařte celer ve vývaru a pak jej obalte se sýrem a šunkou, chuť je fantastická
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda
Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy: Báječně štavnaté jídlo, které je hotové za chvíli