Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní: Křehké těsto, božská náplň a snadná příprava vás dostanou
Výborná drobenka na koláče: Můžeme si ji připravit klasicky, nebo z ovesných vloček, kokosu, perníku i ze sušenek
Jak perfektně odmrazit lednici a mrazák: Proveďte to rychle a bez zbytečných ztrát. V zimě to jde snáz
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky
Téměř bezpracné masopustní koblihy z trouby: Ochucené vanilkou a rumem voní na dálku a jsou neskutečně nadýchané
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes
Připravte si hermelín v různých podobách: V nevšední pomazánce se zelím, zapečený s bramborami nebo plněný chutná božsky
5 rychlých receptů z kuřecích prsou: Připravíme je s těstovinami, na špejli nebo v tortile a nebude to ani trvat dlouho
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky
Pařížská šlehačka korunuje nejeden zákusek. Připravte si tu nejlepší podle slavné cukrářky Mirky van Gils Slavíkové
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Kurkuma jako koření i pro léčení: Mírní záněty, zlepšuje paměť a skvěle chutná. Při užívání je ale potřeba opatrnost
Jak můžeme využít citrusy v kuchyni? Vylepší chuť omáček i polévek a hodí se také na smažené pokrmy nebo do rizota
Se kterými přílohami z brambor nejspíše zhubnete? Výživová specialistka má tipy, které leckoho možná překvapí
Jak pomoci vlákniny nastartovat hubnutí? Jednoduché tipy pomůžou do jídelníčku zařadit ovesné vločky, ovoce i luštěniny
Jak na nejlepší švédské masové kuličky? Skvělou chuť zajistí správně připravená cibule i špetka muškátového oříšku
Luštěniny jako základ sladkého moučníku: Čočkové sušenky, fazolové brownies i cizrnové kuličky chutnají skvěle
Výborná gulášová polévka 3x jinak: Ať ji děláme s masem nebo bez, klíčové je přidat rajský protlak a papriku ve správný moment
Mexické chilli con carne: Texaské jídlo s masem a fazolemi skvěle zasytí, zahřeje a potěší milovníky ostrých chutí