Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Nepečený "sklepní dort" neboli Kalter Hund: Čokoládovo-smetanový dezert pouze ze 3 surovin připravíte do 10 minut
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Rychlá a levná večeře ze zbylé veky: Zapečené chlebíčky chutnají božsky a v kombinaci se sýrem parádně zasytí
Levné a zdravé vaření z čočky: Čočková polévka, burger nebo pomazánka zpestří jídelníček a nezatíží rozpočet
Jak nejlépe skladovat česnek, aby dlouho vydržel? Připravte si skvělou česnekovou pastu nebo voňavou sůl podle těchto receptů
Jak správně skladovat vejce a jak poznat, zda jsou ještě čerstvá? Pomůže jednoduchý trik se sklenicí a vodou
Úsporné vaření: Z jednoho kuřete připravíte čtyři parádní jídla, nasytíte celou rodinu a ještě ušetříte. Znáte třeba šmalc?
Co s okoralými jablíčky? Využijeme je na parádní nepečený dort, uděláme z nich kompot a ze slupek uvaříme voňavý čaj
Jak připravit dokonalou dušenou mrkev: S tímto jednoduchým postupem a třemi přísadami uděláte z obyčejného jídla božské
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
11 foto Inspirace z MasterChef Česko 2022: Jak na dokonalé býčí žlázy podle postupů našich babiček? Důležité jsou tyhle dva kroky
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
10 foto Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?
Zlaté mléko neboli kurkuma latté skvěle zahřeje a dodá nám sílu na boj s podzimními virózami. Navíc se jednoduše připravuje
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo