Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
5 skromných večeří na všední dny: Zadělávaná kedlubna, nudle s mákem nebo dušená mrkev ve stylu vaření našich babiček
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť
Falešná dršťková polévka z václavek: Jednoduché jídlo, na kterém si pochutnají i ti, kteří dršťky odmítají
Jak zavařit václavky: S kořením a zeleninou chutnají výtečně a Jednoduchý postup zvládne podle návodu každý
11 foto V MasterChef Česko se poznávaly sladkovodní ryby: Troufnete si určit deset druhů podle fotek?
Jablko na chlebu: Výtečné variace jablka v pomazánce, čatní, povidlech nebo ve slané verzi se sýrem si zamilujete
Falešná sekaná z hub je delikatesa nejen pro vegetariány. S tímto kořením je k nerozeznání od té masové
9 foto Encyklopedie dýní a co s nimi v kuchyni: Máslová se hodí do koláčů, hokkaido do polévek i k pečení a špagetová jako příloha
Dýně à la ananas: Výborný kořeněný kompot se jednoduše připravuje a v zimě udělá velkou parádu třeba v pohárech
Pečená červená řepa, jak si ji zamilujete: Dokonale sladká a voňavá zelenina z trouby je jednoduchá na přípravu
Sezona dýní je v plném proudu. Přinášíme stručný manuál sklízení, nakupování i skladování této podzimní zeleniny
Strouhanka jako pověstná třešnička na dortu: Dokonale dochutí těstoviny, dá grády řízku a lze z ní připravit i falešný parmazán