Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
Bezinková marmeláda podle babiččina receptu voní kořením a v zimě vám zlepší náladu. Takhle snadno se dělá
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná
Jak připravit nejlepší klasickou rajskou omáčku? K božské chuti pomůže vývar i trocha nastrouhaného perníku
7 tipů, jak v domácnosti využít jedlou sodu: Hodí se nejen do pečení, skvěle s ní i vycídíte dřez i varnou desku
Snídaně, svačina nebo rychlá večeře: 7 levných pomazánek od česnekové přes vajíčkovou až po netradiční čočkovou
7 tipů, jak nejlépe zacházet s vejci: Jak je vařit, loupat i jak připravit ta nejlepší míchaná vajíčka
Nové brambory v podzimní kuchyni: Skvělé jsou z popela, opečené na grilu nebo jako základ pro vídeňský bramborový salát
Jak na dokonalý smažený sýr: Zásadní je použít správný druh mouky, vejce nesolit a obalovat sýr jemně