Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
3 snadné a rychlé moučníky, po kterých se jen zapráší: Jak na jablečný koláč nebo nadýchaný perník na plech?
Máta, rozmarýn, pažitka... Které bylinky by neměly chybět na vašem parapetu nebo terase a jak je využít?
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
5 tipů na zdravé dobroty, které zvládnete připravit do 20 minut: Těstovinový salát, plněný wrap nebo kuskus máte hned
Rychle na stole: Nejlepší jídla, která zvládnete připravit do 15 minut! Dáte si sýrové palačinky nebo máslovou tresku?