Domácí kuřecí nugety chutnají lépe než z fast foodu díky triku s mrazákem. Příprava je snadná, chuť vynikající Pavla Šmikmátorová
Jídelní rozmary slavných: Kvůli roli Brigit Jonesové jedla Renée Zellwegerová 20 koblih denně, dnes si ráda pochutná na fish and chips
Nákupní seznam na Velikonoce: Pokrmy pro celou rodinu na 3 dny od snídaní po večeře se s našimi tipy vejdou do tisícovky! 24. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Kolik letos stojí velikonoční mazanec? V obchodě stovku, v pekárně 300 Kč. Poctivý domácí půlkilový vyjde na 47 Kč 22. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Domácí kuřecí nugety chutnají lépe než z fast foodu díky triku s mrazákem. Příprava je snadná, chuť vynikající 21. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Sezóna medvědího česneku začíná: Při sbírání v přírodě pozor, hrozí záměna s jedovatými druhy rostlin, říká expertka Jana Vlková 17. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Smažili jsme křupavé bramborové spirálky jako ze stánku: Ty naše jsou desetkrát levnější a na výrobu stačí jen špejle a nůž 15. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Ředkvičkové listy končí v koši neprávem. Jsou skvělé pro obohacení polévek a vyrobíme z nich i tohle skvělé pesto 14. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením 13. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování 9. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí 8. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Květák à la křidýlka Buffalo Wings: Vege verze masové pochoutky je s touto speciální omáčkou k nerozeznání od originálu 7. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Vyzkoušeli jsme extra snadné tortilly podle šéfkuchaře Gordona Ramseye: 8 skvělých placek máte na stole do půl hodinky 6. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Vyzkoušeli jsme za vás: Jedno kuře, nákup za 422 Kč, trocha přemýšlení při vaření a osm porcí výživných jídel na dva dny je na stole! 2. 3. 2023 Pavla Šmikmátorová
Ragú na lasagne může být i bez masa. Zeleninové, houbové nebo extra sýrové patří mezi top varianty nejen pro vegetariány 28. 2. 2023 Pavla Šmikmátorová
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava 27. 2. 2023 Pavla Šmikmátorová
Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět! 27. 2. 2023 Pavla Šmikmátorová
Zdravější brownies se obejdou bez pšeničné mouky, přidaného cukru i másla. Nikdo nepozná, že jsou z avokáda 24. 2. 2023 Pavla Šmikmátorová
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému 21. 2. 2023 Pavla Šmikmátorová
Delikatesa z trouby: Pomalu pečený bůček s křupavou zlatavou kůrkou nedá skoro žádnou práci, jen nesmíme opomenout první krok 20. 2. 2023 Pavla Šmikmátorová
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť 17. 2. 2023 Pavla Šmikmátorová
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky 16. 2. 2023 Pavla Šmikmátorová