Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
5 foto Všechno nejlepší, šéfe! Zdeněk Pohlreich má 65 let. Připomeňte si 10 jeho nejslavnějších hlášek!
5 foto Polévka pho jako z Prostřeno: Vietnamská kuchařka poradí, jak udělat ten nejlepší vývar a jak jej ochutit
13 foto Prostřeno v tomto týdnu: Těšte se na slaný závin, svíčkovou i lívance se žahourem. Poradíme, jak na něj!
10 nejlepších tipů na studené pohoštění: Recepty na pomazánky, saláty i chlebíčky pro každou návštěvu