První republika s Kristinou: Kynuté martinské rohlíčky plné máku jsou vláčné a nadýchané jako před sto lety
Jak zpracovat svatomartinskou husu do poslední kostičky: Šéfkuchař prozradil tři výborná jídla a recept na kaldoun
4 foto Hodnocení 6× Jak připravit profiterolky, plněné dobroty z odpalovaného těsta. Poradíme vám 4. 10. 2023
Hodnocení 108× Jak správně vyložit plech pečicím papírem? Poradíme vám jednoduchý postup 27. 9. 2023
4 foto Hodnocení 109× Odpalované těsto pro začátečníky: Jeden recept na několik druhů zákusků 17. 10. 2023
Hodnocení 27× Tipy, čím nahradit smetanu: Poradíme vám, jaké jsou alternativy ke šlehačce 2. 10. 2023
Hodnocení 5× Jaký je rozdíl mezi šafránem a světlicí: Obě rostliny se používají jako koření 25. 9. 2023
Hodnocení 21× Jak vyrobit čokoládové listy: Jednoduchá dekorace jen z jedné ingredience 20. 10. 2023
4 foto Hodnocení 9× Perník pro začátečníky: S čokoládou, jablky nebo s oříšky se vám povede dokonalý moučník 22. 9. 2023
Hodnocení 13× Jak navinout těsto na válec - trdlo: Chce to trpělivost, trochu šikovnosti a půjde to snadno 19. 9. 2023
Hodnocení 47× Zakysaná smetana je báječnou surovinou. Máme pro vás 6 tipů na její využití 9. 10. 2023
4 foto Hodnocení 67× Jak péct svatební koláčky: Poradíme vám, jaké si máte připravit těsto a náplně 11. 10. 2023
Hodnocení 8× Čím vysypat plech, formy nebo formičky? Jak na to, aby se těsto nepřichytilo 5. 10. 2023
Hodnocení 82× Jak namotat těsto na kremrole na kovové trubičky: Jde to s proužky i s válečky těsta 19. 9. 2023
4 foto Hodnocení 33× Vysoký patrový dort je na oslavě hlavní dekorací: Poradíme i začátečníkům 19. 9. 2023
Hodnocení 4× Alkohol v těstě, v koláčích a ve sladkých krémech: Mohou takový moučník konzumovat i děti? 8. 10. 2023