Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí bujón

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 12. 2019 22:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 370 kJ / 327 kcal
Bílkoviny13,66 g
Tuky2,40 g
Vláknina41,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 635 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy46,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

13. 8. 2022 21:12

Moc děkuji za super tip<3

Ivace64 Ivace64

13. 2. 2020 18:40

Dnes jsem vyzkoušela, něco jsem Ti tam přidala,děkuji za tip Miládko..Zkusím přendat zmražené kostky, jak píše Maris do sáčku a dát mrazáku, jinak moc výborné :-):yes::yes:

Ivace64 Ivace64

13. 2. 2020 18:38

bohynovka: to zkusím příště, pěkný nápad..

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 2. 2020 21:47

mika59: Ja delala v patek ze srncich kosti a zeber a kouskem srnciho krku. ;-)ó

Ivace64 Ivace64

1. 2. 2020 19:40

mika59: vypadá úžasně:-):-K:-K:yes::yes:

mika59 mika59

1. 2. 2020 18:07

Dnes jsem dělala znovu a vaření s tím je hračka..:-) přidala jsem foto..

mika59 mika59

14. 12. 2019 17:02

Bartolotti: Děkuji :-K:-K;-)

Bartolotti

13. 12. 2019 17:19

Recept je výborný. Přidala jsem jeden bod. Bujón jsem nedala do mrazáku, ale do skleniček a zavařila.

monikaK

3. 12. 2019 07:25

Díky za inspiraci:yes::yes::yes::yes:

bohynovka bohynovka

2. 12. 2019 20:32

mika59: Neni zac, mas moc hezke a inspirativni recepty, Miladko.

mika59 mika59

2. 12. 2019 20:26

Ivace64: Ivo moc děkuji..:-K:-K

mika59 mika59

2. 12. 2019 20:25

srettka: No fakt moc děkuji..to potěší :-K:-K maris: Vlastně to tak dělám, jen jsem to špatně napsala..Děkuji za doplnění..:yes::-K

mika59 mika59

2. 12. 2019 20:22

Ivana Ch: ..:-K bohynovka: díky za nápad s tím octem určitě využiji..:-K:-K

Ivace64 Ivace64

2. 12. 2019 19:48

Pěkná práce, moc se mi recept i krásné a lákavé foto líbí a určitě vyzkouším:-K:-K:yes::yes:

maris maris

2. 12. 2019 12:58

Mně se osvědčilo zmrzlé kostky vývaru z tvořítka na led vyklepnout a uložit je zpátky do mrazáku v dobře uzavíratelném sáčku. Snadněji se potom odebírají. ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bujón bujón domácí domácí bujonove kostky recept bujón-recept recept na domácí bujon jak na domaci bujón silný domácí bujon domácí bujón z kostí domácí bujón hustý

Suroviny: skelet kuřecí, kost hovězí morková, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, pórek, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, libeček, sůl

TopRecepty.cz

Domácí bujón

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/74V8