Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí bujón

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 12. 2019 22:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 370 kJ / 327 kcal
Bílkoviny13,66 g
Tuky2,40 g
Vláknina41,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 635 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy46,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

13. 8. 2022 21:12

Moc děkuji za super tip<3

Ivace64 Ivace64

13. 2. 2020 18:40

Dnes jsem vyzkoušela, něco jsem Ti tam přidala,děkuji za tip Miládko..Zkusím přendat zmražené kostky, jak píše Maris do sáčku a dát mrazáku, jinak moc výborné :-):yes::yes:

Ivace64 Ivace64

13. 2. 2020 18:38

bohynovka: to zkusím příště, pěkný nápad..

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 2. 2020 21:47

mika59: Ja delala v patek ze srncich kosti a zeber a kouskem srnciho krku. ;-)ó

Ivace64 Ivace64

1. 2. 2020 19:40

mika59: vypadá úžasně:-):-K:-K:yes::yes:

mika59 mika59

1. 2. 2020 18:07

Dnes jsem dělala znovu a vaření s tím je hračka..:-) přidala jsem foto..

mika59 mika59

14. 12. 2019 17:02

Bartolotti: Děkuji :-K:-K;-)

Bartolotti

13. 12. 2019 17:19

Recept je výborný. Přidala jsem jeden bod. Bujón jsem nedala do mrazáku, ale do skleniček a zavařila.

monikaK

3. 12. 2019 07:25

Díky za inspiraci:yes::yes::yes::yes:

bohynovka bohynovka

2. 12. 2019 20:32

mika59: Neni zac, mas moc hezke a inspirativni recepty, Miladko.

mika59 mika59

2. 12. 2019 20:26

Ivace64: Ivo moc děkuji..:-K:-K

mika59 mika59

2. 12. 2019 20:25

srettka: No fakt moc děkuji..to potěší :-K:-K maris: Vlastně to tak dělám, jen jsem to špatně napsala..Děkuji za doplnění..:yes::-K

mika59 mika59

2. 12. 2019 20:22

Ivana Ch: ..:-K bohynovka: díky za nápad s tím octem určitě využiji..:-K:-K

Ivace64 Ivace64

2. 12. 2019 19:48

Pěkná práce, moc se mi recept i krásné a lákavé foto líbí a určitě vyzkouším:-K:-K:yes::yes:

maris maris

2. 12. 2019 12:58

Mně se osvědčilo zmrzlé kostky vývaru z tvořítka na led vyklepnout a uložit je zpátky do mrazáku v dobře uzavíratelném sáčku. Snadněji se potom odebírají. ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bujón bujón domácí domácí bujonove kostky recept bujón-recept recept na domácí bujon jak na domaci bujón silný domácí bujon domácí bujón z kostí domácí bujón hustý

Suroviny: skelet kuřecí, kost hovězí morková, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, pórek, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, libeček, sůl

TopRecepty.cz

Domácí bujón

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/74V8