Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem

Vepřové maso na černém pivu ocení obzvlášť mužská část vašich strávníků. Je jen na vás jakou část vepřového masa využijete, pokrm je dobrý jak z bůčku, tak i z krkovičky. Nejlépe si jej vychutnáte s krajícem dobrého chleba.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

24. 5. 2024 16:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 245 kJ / 1 254 kcal
Bílkoviny154,28 g
Tuky23,98 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 674 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy70,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Samozřejmě můžeme dát jakoukoli zeleninu a přílohu také.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, cibule, mrkev, celer, sádlo, kmín celý, cukr, koření nové koření, sůl, pivo černé, chléb, chléb

TopRecepty.cz

Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2ylY