Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH

Sous-vide úprava ponechá masu jeho šťavnatost, chuť se výrazně zintenzivní. Pokud maso naložíte pár dní dopředu, výsledný pokrm bude opravdu lahodný. Brambory, vykoupané v kořeněné smetaně a dozlatova vypečené, pak jidlo dokonale završí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min + doba přípravy kuřecího sous-vide

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava, + doba přípravy kuřecího sous-vide)

24. 5. 2024 21:44

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 349 kJ / 1 278 kcal
Bílkoviny93,16 g
Tuky72,47 g
Vláknina9,77 g
Cholesterol 418 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy59,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

I když se to nezdá, konečná úprava je velmi rychlá. Maso si obvykle chystám ve vícero ochuceních a více porcí najednou. Skladuji v chladničce. Při přípravě pak pouze zvolím vhodnou přílohu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a

25. 5. 2024 09:39

Marie Svarcova: Maruško, myslím, že Vy to zvládnete lehce i bez techniky!😁

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 5. 2024 09:12

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí, vypadá to skvěle jen si to nemohu udělat;-) škoda. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř mletý, máslo, brambory, smetana ke šlehání, paprika sušená uzená, česnek sušený, rozmarýn sušený, pepř mletý, kmín drcený, cibule sušená, sůl, máslo, strouhanka

TopRecepty.cz

Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Zv8