tipy a triky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes k obědu kuřecí prsní řízek, bramborová…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Hezký den. U nás dnes kuřecí vývar s nudlemi, nové vařené…“ janatka, před 8 hodinami
„Hezký den dnes kuří vývar s nudličkami a kuřecí plátek…“ Simona Skolakova, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pudinkové dortíčky
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s červenou čočkou a lahůdkovým droždím
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH
Přidáno 24. 5. 2024 21:44
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Přidáno 24. 5. 2024 16:18
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeské bramborové dobroty: Jak se pečou sejkory, jak bác a co se dává do patentů? Připomeňte si s námi regionální lahůdky
Vzpomínka na školní jídelny: Buchtičky se šodó byly za odměnu, UHO vyloženě za trest
Chcete, aby se vám povedlo vánoční menu? Pak nezapomeňte vyčistit troubu
8. 10. 2011 01:01
7. 10. 2011 17:58
Rozhodne nepridávajte sódu bicarbónu, ako sa niekde radí. Zničíte vitamíny skupiny B.
U hovädzieho mäsa musíte rátať s tým, že jeho príprava trvá dlhšie ako u bravčového mäsa, prípadne kuracieho mäsa.
7. 10. 2011 16:59