tipy a triky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes kuří vývar s nudličkami a kuřecí plátek…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Ahoj dnes vařím segedínský guláš s houskovým knedlíkem“ Eviip, před 8 hodinami
„Přeji hezký víkend , já vařím kroupovou polévku s hlívou a…“ kamila29, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninová polévka s červenou čočkou a lahůdkovým droždím
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Přidáno 24. 5. 2024 16:18
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Přečtěte si Zobrazit více
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!
Úchvatný čokoládový dort s kávou a podmáslím pro zimní atmosféru!
Co se jedlo na Moravě v době příchodu Cyrila a Metoděje? Hospodyňky připravovaly kaše z luštěnin a chleba „solily“ popelem
8. 10. 2011 01:01
7. 10. 2011 17:58
Rozhodne nepridávajte sódu bicarbónu, ako sa niekde radí. Zničíte vitamíny skupiny B.
U hovädzieho mäsa musíte rátať s tým, že jeho príprava trvá dlhšie ako u bravčového mäsa, prípadne kuracieho mäsa.
7. 10. 2011 16:59