Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Low carb ossobuco

Objevte kouzlo tradiční italské kuchyně v odlehčené verzi s low carb ossobuco. Tento výjimečný pokrm z hovězí kližky je pečlivě připravený v bohaté zeleninové omáčce, která je nejen chutná, ale také nízkosacharidová.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

28. 5. 2024 23:22

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 023 kJ / 244 kcal
Bílkoviny10,75 g
Tuky2,06 g
Vláknina32,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy31,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: celer, mrkev, cibule, protlak rajčatový, česnek, víno, koření nové koření,

TopRecepty.cz

Low carb ossobuco

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY2jV