Co dnes uvařit?
budete potřebovat 500ml smetany ke šlehaní, krupicový cukr 40g, 2 lžičky želatiny a 2 lžičky vanilkového cukru.
dejte do kastrolu smetanu, cukry a vařte. dejte želatinu do hrnce a k tomu 2-3 lžičky vody. když bude smetana vřít, tak dejte tady želatinu a vařte ještě 1-2 minutu. po tom rozlijte smetanu do sklenic nebo nějakých forem a dejte tomu ochladnout, pak dejte do mrazáku na 1-2 hodiny....jste vynikající a kdyby chtěli usetřit na jakýchkoliv nákupech, využijte http://promocodius.com/cz/obchody/mall-cz-slevovy-... to.
K večeři kuřecí kostky na kmíně se špenátem a bramborovými noky z mikrovlnky.
https://www.toprecepty.cz/recept/51727-bramborove-...
Byly i sladkosti: Černá buchta ze Lhotky https://www.toprecepty.cz/recept/13477-cerna-bucht... a linecké košíčky plněné punčovinou, polité čokoládou a zdobené cukrovou rýží https://www.toprecepty.cz/recept/16474-slepovane-k...
Já mám bryndzu moc ráda i samotnou, třeba jen natřít na chleba nebo bagetku nebo udělat pomazánku.
Takhle vypadaly ty z minulého týdne:
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 6 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 5 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 9 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Holka u plotny radí: Bílkovo-máslový krém je lehký, přesto luxusní. Jak ho mít perfektní?
Pečení na víkend: Frgálová buchta na plech chutná jako pravý valašský koláč, ale je přitom mnohem jednodušší na přípravu
Čočka po baskitsku
JanaDorazinova
Hodnocení receptu je 4,9 (14×)