Co dnes uvařit?
K večeři kuřecí kostky na kmíně se špenátem a bramborovými noky z mikrovlnky.
https://www.toprecepty.cz/recept/51727-bramborove-...
Byly i sladkosti: Černá buchta ze Lhotky https://www.toprecepty.cz/recept/13477-cerna-bucht... a linecké košíčky plněné punčovinou, polité čokoládou a zdobené cukrovou rýží https://www.toprecepty.cz/recept/16474-slepovane-k...
Já mám bryndzu moc ráda i samotnou, třeba jen natřít na chleba nebo bagetku nebo udělat pomazánku.
Takhle vypadaly ty z minulého týdne:
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 20 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 8 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, ano opravdu 6 plechů z 1.2kg mouky …“ tara23, před 8 hodinami
„Děvčata, je ale zajímavé, že manželovi nevadí kopr v…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 12 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 15 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Olejové fritézy usmaží hranolky, upečou křupavou pizzu a ugrilují šťavnaté maso. Co všechno ještě umí?
Jak na zákusek Paris Brest z Prostřeno: Originální recept a rady pro božský výsledek
Toskánská chlebová polévka ribollita: Znáte tohle původní jídlo chudých a víte, proč se vaří dvakrát?
Čočka po baskitsku
JanaDorazinova
Hodnocení receptu je 4,9 (14×)