Vepřový ořez se zeleninou

Vepřové maso Doba přípravy: do hodiny 8 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: do hodiny 8 názorů

Suroviny 4 porce

800 g vepřového ořezu
1 větší cibule
mletý kmín
sádlo (olej)
pepř
sůl
1 sáček mražené zeleniny podle chuti
1 cibule
kousek másla
tak 100-200 ml zeleninového vývaru
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle si osmažíme cibuli nakrájenou na půlměsíčky do sklovita, přidáme maso, které upravíme na stejné kousky, prosolíme a přidáme drcený kmín, necháme zprudka opékat, pak zalijeme vodou, aby bylo maso potopené a necháme dusít až do doby, kdy máme maso měkké a šťáva se zredukuje na množství, které chceme mít.

  2. Můžeme přidat malé množství hotové jíšky.

  3. Při dušení masa si zhotovíme zeleninu na pánvi-dáme máslo, osmažíme cibulku, přidáme zeleninu a opékáme, aby nebyla tolik suchá tak při dohotovení dáme malé množství zeleninového vývaru a dosolíme.

Poznámka od kuchařky

Byl to nápad, co mě napad, nic na tom není a je to fajn.

Komentáře k receptu Vepřový ořez se zeleninou

Tématické fráze: vepřový ořez vepřový ořez recepty vepřový ořez recept vepřový vývar se zeleninou vepřové ořezy recepty veprovy orez na zelenině recept na vepřovy ořez vepřový ořez se zeleninou recepty z vepřového ořezu veprove ořezy recept recepty na vepřový ořez ořez z prasete co je vepřový ořez kruti ořez se zeleninou recept vepřové ořezy videorecept veprove orezi vepřove maso ořez vývar z ořezy vepřový výřez veprovy vyrez recept