Vepřový ořez se zeleninou

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: do hodiny 4 porce Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

800 g vepřového ořezu
1 větší cibule
mletý kmín
sádlo (olej)
pepř
sůl
1 sáček mražené zeleniny podle chuti
1 cibule
kousek másla
tak 100-200 ml zeleninového vývaru
sůl
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle si osmažíme cibuli nakrájenou na půlměsíčky do sklovita, přidáme maso, které upravíme na stejné kousky, prosolíme a přidáme drcený kmín, necháme zprudka opékat, pak zalijeme vodou, aby bylo maso potopené a necháme dusít až do doby, kdy máme maso měkké a šťáva se zredukuje na množství, které chceme mít.

  2. Můžeme přidat malé množství hotové jíšky.

  3. Při dušení masa si zhotovíme zeleninu na pánvi-dáme máslo, osmažíme cibulku, přidáme zeleninu a opékáme, aby nebyla tolik suchá tak při dohotovení dáme malé množství zeleninového vývaru a dosolíme.

Poznámka

Byl to nápad, co mě napad, nic na tom není a je to fajn.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Vepřový ořez se zeleninou

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřový ořez recept vepřový ořez vepřový ořez recepty vepřový vývar se zeleninou vepřové ořezy recepty recepty na vepřový ořez ořez z prasete kruti ořez se zeleninou videorecept veprove orezi veprovy orez na zelenině recept na vepřovy ořez recept veprovy orez na kmine pečené vepřové kousky se zeleninou gyros na ořez veprove ořezy recept vepřoví ořez recepty krůtí ořez recepty pečený vepřový ořez co je vepřový ořez vývar z ořezu vepřového masa

Zapomněl/a jsem heslo