Co dnes uvařit?
Stáni jsi o den dopředumy teprve teď máme neděličku pár minutek
Mate vsichni krasne navareno. U nas budou pecene kruti prsicka, cervene zeli a gnocchi ((kupovane), mame to hodne podobne se Simonkou.
U nas jsou stale velke mrazy(-31 rano) a tak pokracujeme s cajikem a rumem
hazel: U nás se teď už takový rybolov bohužel praktikovat nedá.
Fazolkové lusky na smetaně
Hodnocení receptu je (76×)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„hazel: krásně navařeno já ještě tady chřest neviděla a mám…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„Tak toto byla vecere u nas. Zadny desert. Byla jsem cvicit…“ hazel, před 6 hodinami
„Simona Skolakova: Simonko to jste meli krasny damsky vylet…“ hazel, před 14 hodinami
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 9 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 21 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 22 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přečtěte si Zobrazit více
Slavná kuchařka Marie-Janků Sandtnerová učila hospodyňky vařit skromně i nápaditě
Tvarohový mazanec bez kynutí je krásně vláčný a voní rumem a citronem. Příprava je snadná a zvládne ji každý
Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
mika59
Hodnocení receptu je 4,9 (16×)