Co dnes uvařit?
Vybrala jsem si z TOPEK recept od Colombo65
Uvařím taky rýži.
Ještě jsem pozvala snachu, protože syn už je dneska v práci
Dnes si dame prestavku v kachnicce a budeme mit fazolovou polevku a dynove livance.
Vždycky ke kachně dělám bramborové a klasiku houskové. At si každý vybere
Dopoledne jsem byla na masáži.
K obědu ohřála včerejší guláš. Pak přišla sestra na kávičku. A protože bylo krásně sluníčko, šli jsme na krátkou procházku k řece.
No a protože mi dělá Simča chutě se zabiječkou, k večeři jsem aspon uvařila černou polévku, bohužel jen z jelítek
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 17 hodinami
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc
Holka u plotny radí: Farářská polévka s vaječnými nočky voní čerstvou zeleninou a kmínem a chutná fantasticky
Na hostině u egyptských faraonů: Podávali se pečení voli, husy nebo holubi s chlebem a hosty občas zmohl alkohol
Dušené vepřové žebírko na kmíně a česneku
Colombo65
Hodnocení receptu je 4,8 (10×)