zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 6 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, před 20 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Dnesni vecere“ hazel, před 5 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Příště je musím udělat delší a tenčí.“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes losos, bramborova kase a zelene…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 tipů, jak nejlépe zacházet s vejci: Jak je vařit, loupat i jak připravit ta nejlepší míchaná vajíčka
Vánoční rekordy: Adventní kalendář spořádal kluk v New Yorku za minutu a 27 sekund, a ještě ve správném pořadí
Zčernalé banány se dají zachránit. Můžete s nimi kouzlit nebo z nich připravit sladké překvapení
28. 2. 2019 14:18
8. 8. 2010 20:35
9. 3. 2010 10:58
9. 3. 2010 09:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 17:41
19. 1. 2010 17:04
19. 1. 2010 16:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 15:58
19. 1. 2010 15:51
18. 1. 2010 21:49
18. 1. 2010 21:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 21:36
18. 1. 2010 21:15