Grilování levou zadní: Na domácí grilovací směs můžete využít koření, které máte běžně doma. Maso tak bude přesně podle vaší chuti
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
„poradte mi“ Merylas, 27. 10. 2024 09:16
Poslední příspěvky
„Hezký večer všem. Já měla dnes opečené, drobně nakrájené…“ Nadja, před 3 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas bude cocka , vajicka - bulici oko,…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobrý večer , my jsme dnes dojedli kapustový nákyp. A…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
27. 12. 2020 09:42
27. 12. 2020 08:54
A BB puding...vymyslel ho zakladateľ piešťanských kúpeľov Dr. Ľ. Winter 1947...po vojne podvýživení ľudia a deti potrebovali sa vzchopiť fyzicky...v nezmenenej receptúre sa vyrába dodnes...ako jedna z mála vecí BB puding prežil.
24. 12. 2020 07:43
Já vzpomínám na výborné moravské klobásy v konzervě. Později se z nich stalo to, co z většiny podobných produktů, jakási buchta tvářící se jako maso.
24. 12. 2020 06:20
24. 12. 2020 00:27
23. 12. 2020 22:08
23. 12. 2020 14:41
22. 12. 2020 20:01
31. 5. 2019 00:40
exp.jpg
expr.jpg
31. 5. 2019 00:25
20. 9. 2016 05:25
19. 9. 2016 21:35
19. 9. 2016 21:21
17. 6. 2015 08:43
15. 6. 2015 09:08
1 2 3 … 6 Další