Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 6. 8. 2025 09:21
„Na jakých otáčkach mixéru mixovat pyré?“ veronika_straka, 4. 8. 2025 05:09
Poslední příspěvky
„hazel: Stáničko tak to máte velká vedra u nás to tak až…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: No Verunko ,presne u nas, ale jiz mesic…“ hazel, před 7 hodinami
„Jajajajaapaja: tara23: teda děvčata tak to máte dobré,já…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 6. 2009 11:36
30. 6. 2009 11:28
Co se týká Cathleen - myslím, že školku má již dávno za sebou, klidně by určitě strčila do kapsy vyučené kuchařky - její "KUŘECÍ COPÁNKY" jsou velice krásné, vtipné, a myslím si, že i zručný školák ze základky by je zvládl. Jen mít ovšem tu zručnost a především NÁPAD.
Na těchto stránkách se cení i recepty z obyčejných surovin, ne každý vaří ze svíčkové a panenky. Já mohu říci za sebe, že u nás je v oblibě spíše krkovička a bůček.
Tak tolik ta vytoužená chvála, nadšení a ještě jsem zapoměla poslat toho bodíka
jana (neregistrovaný/á) co se zaregistrovat a uzemnit nás nějakým perfektním, náročným, vyfoceným receptem - prosím, prosím
Mimochodem, to že by to uvařily děti ze školky by bylo bezvadné, zatím co vidím, tak dnešní děvčata až do 30 let spíše více zajímá, kde je jaké solárium a kde jsou umělé nehty hezčí - nedej bože, je strčit do karbanátků, popřípadě si udělat na hlavě účes jako podle kopírky, co mají všechny rádo-by celebrity.
30. 6. 2009 11:25
30. 6. 2009 11:18
30. 6. 2009 11:13
30. 6. 2009 11:03
30. 6. 2009 10:44
30. 6. 2009 10:19
30. 6. 2009 09:46
Předchozí 1 … 4 5 6