Co dnes uvařit?
Já knedlíky dělám odjakživa jen z hrubé mouky. Je zajímavé, že když jsme měli tu starou pekárnu, vařily se 16 min. ted co je nová pekárna, vaří se 20 min. Přitom plátky nejsou větší 😀
Druhá fotka je porce zetě, knedlíky z hrubé mouky a kuřecí stehno. Ten musí mít maso s kostí 😀.
I na kouknutí je znát, že jsou to jiné knedlíky. Zítra budou s vajíčkem 😀.
Dneska k večeři nám sousedka přinesla utopence
No a až pekárna zapískala, že má hotovo, manžel si uvědomil, že zadělal z hladké mouky😁. Nevěděla jsem jestli se mám smát a nebo nadávat. Do vody jsem je hodila a jsou divné 😁. A už je v pekárně další dávka, tentokrát z hrubé mouky.
Jestli budou aspon trošku poživatelné k obědu si je dáme. Ale mladým bych je nedala. Ach jo tolik práce v háji 😁
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Nadja, před 7 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Poděkování “ RubyRom, 12. 12. 2025 19:07
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: milá Simčo, opožděně, o to více a z…“ Nadja, před 7 hodinami
„Dobrý večer😊, já dnes k obědu udělala fish&chips. Na mlsání…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Dobry vecer, dnes u nas budou konecme kureci kridelka, jdu…“ hazel, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,7 (8×)