Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Poděkování “ Anna Kocikova, 18. 12. 2025 16:54
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: u nás Rabit není,ale otevřeli nové řeznictví…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Simona Skolakova: teď mají krky v Rabitu, kupovala jsem je…“ Jajajajaapaja, před 5 hodinami
„Dobry vecer, varim hovezi polevku a budou znovu spaghetti…“ hazel, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
5. 6. 2025 03:37
4. 6. 2025 19:03
Myslim ze jiz v Torontu varuji pred spatnem dychani , spatne ovzdusi. Nekdo rikal ,ze pry to zakourene ovzdusi jiz doletelo do Anglie odsud. Ted je to pozarove obdobi , trva az do zari.
4. 6. 2025 17:03
4. 6. 2025 16:47
4. 6. 2025 16:41
4. 6. 2025 16:39
u nas zbytek cockove polevky, zrovna se moc nehodi, mame 29 stupnu, zeleny salat a parky.
Leco to je dobry napad, jakmile budou mit farmari cerstva rajcatka a papriku, hned ho udelam.
4. 6. 2025 16:05
4. 6. 2025 15:15
4. 6. 2025 15:13
www.profikoreni.cz/pasty-a-tekute-koreni
4. 6. 2025 15:09
4. 6. 2025 14:19
Ale co po dnešku vím, hladkou už nikdy 😀
4. 6. 2025 14:09
4. 6. 2025 13:33
Já knedlíky dělám odjakživa jen z hrubé mouky. Je zajímavé, že když jsme měli tu starou pekárnu, vařily se 16 min. ted co je nová pekárna, vaří se 20 min. Přitom plátky nejsou větší 😀
4. 6. 2025 13:18
4. 6. 2025 13:09
Předchozí 1 … 140 141 142 143 144 … 2779 Další