Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Nadja, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Poděkování “ RubyRom, 12. 12. 2025 19:07
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: milá Simčo, opožděně, o to více a z…“ Nadja, před 2 hodinami
„Dobrý večer😊, já dnes k obědu udělala fish&chips. Na mlsání…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Dobry vecer, dnes u nas budou konecme kureci kridelka, jdu…“ hazel, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 5. 2025 11:03
26. 5. 2025 11:01
Porce na talíři je zetě a 2 ptáčci byly ještě větší. Rozmýšlela jsem se, jestli z nich má udělat 2, ale velký se líp balí 😁.
Měli jsme s manželem každý půlku velkého
26. 5. 2025 10:30
26. 5. 2025 10:17
Rozstřeleného ptáčka jsem nikdy nedělala, to se znám, to bych nejedla. Aby mi v telíři plavalo rozmočené vejce, teplá okurka a jakýsi buřt - to bych nedala.
26. 5. 2025 09:17
A k nim chtěl kynutý knedlík 😋👍
26. 5. 2025 08:36
26. 5. 2025 06:42
25. 5. 2025 18:18
Telecí můžu jen doporučit. Na řízky už nechci, stejnou službu mi udělá panenka. Pak jsem měla kližku a krk. Krk to vyhrál na celé čáře, už jsem ho pekla, 2x jsem ho dala do mrkve. Štávička úžasná.
A plánuji na posvícení koupit francouzkou krůtu, ale to budu muset pozvat na oběd úplně všechny. Ale to je písen budoucnosti 😁.
Dneska na to carbonare, jsem vše jen naklikala 😀
25. 5. 2025 17:51
Juli krásné meníčko to jste si pochutnali,Věrko dobře jsi vyřešila večeři,Stáni vy jste v jednom kole,ale fandit se musí!!!!
Věrko opět jsem požádala dceru o sumečka a navrhla jsem jí,aby také zkusila a ještě mi láká telecí maso a zetě kachní stehna také jsou s Rohlíkem moc spokojení.
25. 5. 2025 16:30
25. 5. 2025 16:07
25. 5. 2025 16:03
25. 5. 2025 14:36
u nas se konecne trochu oteplilo a sviti slunicko.
Ted jsem dodelala chilly, mam pripraveny cesnekovy chleb a salat.
Jdeme jeste ted do hokejove areny povzbudit 9 letou vnucku v hokeji a potom planujeme presazovat kvetiny.😊
25. 5. 2025 08:32
Prvně jsem je jedla před x lety v Mostě a pak v Itálii na dovče. Když jsem je dělala doma, tak to vždy byly alá carbonara. Český sýr, česká slanina a občas jesm dala i smetanu 😀
Ted jsem chtěla uvařit pravé, přesně podle Italského receptu.
Rohlík prodává čerstvou pastu. (Česká firma má mlýnici v itálii). Koupila jsem i Guanciale a Italský sýr 😁.
Byly výborné jen pro mě je al dente tvrdší, ale to je můj problém 😁. Pasta se vaří 2 - 3 min. Ale pro sebe bych aspon 30 vteřin přidala😀
25. 5. 2025 07:46
Jahody, třešně, hrášek - to taky můžu. A nádherná kytička, jak z krásné rozkvetlé letní louky.
U nás prý byl mrazík 1,5°C pod nulou.
Předchozí 1 … 146 147 148 149 150 … 2777 Další