Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Eviip, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezký večer, dnes byla kuřecí stehna na žampionech s…“ Eviip, před 2 hodinami
„hazel: Ty tvoje Nanaimo řezy chutnala sousedka, soused a…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Dobrý večer dievčatá, včera som bola pozrieť vnukov a…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 7 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 8 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Modelka Claudia Schifferová miluje boloňské špagety a má velkou slabost pro netradiční britskou pomazánku Marmite
Iris vyrůstala v děcáku, ale nikdy se nevzdala. Dnes pro Kuchařky bez domova peče cukroví, po kterém se jen zapráší
Retro okénko: Původní remoska stála 180 Kčs a upekli jste v ní skoro všechno. I dnes se pořád ještě vyplatí!
8. 1. 2010 09:03
Olino16jak jste si pochutnali na večeři-rychlovka a dobrota,viď?.Já to včera nestihla a tak jsem vše naaranžovala na talíř a taky jsme si pošmákli.
Václavety žabičky-to je úlet.Dlouho jsem se takhle nezasmála.
7. 1. 2010 16:23
7. 1. 2010 16:15
p1070001.jpg
zabicky.jpg
7. 1. 2010 15:42
7. 1. 2010 11:38
77[2]_839535128.jpg
7. 1. 2010 11:37
7. 1. 2010 10:31
7. 1. 2010 09:26
6. 1. 2010 12:03
6. 1. 2010 12:00
jitule to vypadá skvěle, to tvé jídlo
6. 1. 2010 10:33
Lasaně podle mého najdete zde http://bucifousek.webgarden.cz/testoviny/lasane-po...
10_780953732.jpg
21.jpg
6. 1. 2010 10:06
2./ Všera jsem vám říkal co budeme vařit. Já mínil a žena změnila. Nakonec bylo kuře na zelí podle "Ekucharky.net". Velká pro mne dobrota. Já to zelí zkrátka miluji. (nafotil jsem).
3./ (A)Doděla jsem ten rybí salát, ale zatím nenafotil. Myslím, že už bude jedlej. HI hi. Je z ořezů kapra. Musí bejt jen maso bez sádla.(to je moc cítit). Když hecháme kapří kůži, je také nutné ji před poslední úpravou sundat. Je moc tvrdá-tak na boty. Kdo má rád ze sladkovodních ryb, tak jsou nejlepšé bílé ryby (cejn,plotice apod.) Jinak cejn má kvantu kostiček a je s nimi moc práce. Na Lipně když berou, jich nachytáte pytel. Pak se hodí na rybí salát(Kosti ocet rozloží)a nebo na karbanátky(při mletí zůstanou kostičky namotané na šneku mlejnku) RUČNÍM. Jak je to na el.kutru-nevím. Někdo udí. Ale to aby byl cejn velkej.(B) Máme rádi ze slanečků (mořských ryb). Ale pozor, mají i uzené. Z toho nám to nejede. Udělal jsem a nikdo to nechtěl. TAK BACHA. (Ještě to ofotím a třeba dám i přesný recept). Václav.
p1060006.jpg
6. 1. 2010 10:02
6. 1. 2010 09:30
6. 1. 2010 09:29
Předchozí 1 … 2103 2104 2105 2106 2107 … 2364 Další