Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 29 minutami
„Poděkování “ Nadja, před 39 minutami
„Recept na makronky, které nejsou jako z obchodu :-)“ zonoro, 8. 12. 2025 14:38
Poslední příspěvky
„tara23: u nás mrňavka 39,6 teplota. Ja som relativne dobre…“ magdalenka, před 18 minutami
„Děkuji TOP receptům za kalendář a "Křížovky", které jsem…“ Nadja, před 28 minutami
„Dostala jsem strašnou chut na obyč. bramborové placky,…“ tara23, před 35 minutami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 6. 2010 03:49
29. 6. 2010 17:35
29. 6. 2010 14:29
29. 6. 2010 09:48
Mohu jen doporučit. Je to fajn dobrůtka pro horké dny.
29. 6. 2010 08:25
29. 6. 2010 05:32
29. 6. 2010 04:54
29. 6. 2010 04:15
28. 6. 2010 13:54
Na zítra udělám k obědu květákový nákyp s bramborem,tatarkou a zeleninovým salátem,k večeři si asi opečeme na ohni vuřty a připravím si na středu Vojtovi za vysvědčení dort z Papriččiného
28. 6. 2010 07:50
28. 6. 2010 06:54
28. 6. 2010 06:41
a cestoviny v syrovej omáčke...
28. 6. 2010 06:02
28. 6. 2010 05:41
28. 6. 2010 05:31
Toť je snadné pečení, není žádné umění. Bůček jen nakrájí se, osolí, opepří a okmínuje se v míse. Taky trošku papriky ŽÁDNÝ špetky veliký. Promícháš to s cibulí, česnekem to vrcholí. Pak už do trouby to dáš a vávarem podléváš. Tlustý bůček to je krása, u něj je vždy kousek masa. Snad to dneska zvládneme a v tom horku zdlábneme. Pivo to nás ochladí, budějckejm to nevadí. Už ho máme v lednici a ne jednu sklenici. Kde se dobré pivko pije, úplně se jinak žije. Voda ta je dobrá taky, když si mejem nohy taky. Žáby čuraj do vody, jdi raděj do hospody. HI HI HIHI. Václav
Předchozí 1 … 2390 2391 2392 2393 2394 … 2774 Další