Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 7 hodinami
„PAMĚŤ“ DavidF, před 13 hodinami
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: kdopak to ví? 😃“ Nadja, před 7 hodinami
„Nadja: asi jsou chovány tam, kde dostávají jen rostlinou…“ Jajajajaapaja, před 8 hodinami
„Veronika.Hrozna: také mi byla divná vege křepelka, tak…“ Nadja, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
23. 2. 2010 15:02
23. 2. 2010 11:43
Dnes na oběd dojím včerejší:
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
Na večeři jsem si připravila:
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
23. 2. 2010 11:38
23. 2. 2010 10:49
23. 2. 2010 10:47
23. 2. 2010 10:44
23. 2. 2010 09:36
Dneska ale bylo rozhodnuto a z mrazáku vyndáno, nelze maso tam již vraceti " SLEZINKY " se budou dělati. Na omajdu ony budou s rejží asi jíst se budou. Knedlík my tam taky máme, možná si ho někdo dáme. I brambůrek může býti, s těstovinou lze to míti. Slezinku my máme rádi, její měkost ta nás svádí. Mates, Pepa ocasy jen vrtí , ujedli by se do smrti. Takže celá rodinka , táta pejci mamina, budou baštit jídlo stejné, sníme všechno , co se do nás vejde. Václav
/// Prosím omluvte mé nesprávné fotky. Nenašel jsem žádné s omáčkou ze slezinek, tak jsem použil pro ilustraci podobné (což je skutečnost)vzhledem jako ledvinky, pajšl, játra apod. A i recept je stejný jako na omáčku z jater, jak drůbežích nebo vepřových, s tím rozdílem, že slezinky netvrdnou a mají mnoho železa, což je dobré pro chudokrevnost. I polévka je dobrá. Také se dělá falešná játrová pomazánka. Chuťově velmi, velmi podobné. Řezníci tím šidí. SLEZINKA je mnohem levnější. ///
23. 2. 2010 09:25
23. 2. 2010 07:39
22. 2. 2010 18:41
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
rodinka má na večeři
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
22. 2. 2010 18:26
22. 2. 2010 17:15
22. 2. 2010 11:32
22. 2. 2010 11:13
22. 2. 2010 10:54
Předchozí 1 … 2437 2438 2439 2440 2441 … 2737 Další