Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Poděkování “ yanull, před 21 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, před 22 hodinami
Poslední příspěvky
„Pekný deň vám želám dievčatá. U nás sa dnes po rannej hmle…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Nadja: Nadji ty se s tím nemažou😂a jistě musíš mít ještě…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Tip pro ty, kdo potřebují rybí maso a vnitřnosti na polévku…“ Nadja, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
24. 2. 2010 08:00
24. 2. 2010 07:31
23. 2. 2010 21:46
23. 2. 2010 16:13
23. 2. 2010 14:02
23. 2. 2010 10:43
Dnes na oběd dojím včerejší:
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
Na večeři jsem si připravila:
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
23. 2. 2010 10:38
23. 2. 2010 09:49
23. 2. 2010 09:47
23. 2. 2010 09:44
23. 2. 2010 08:36
Dneska ale bylo rozhodnuto a z mrazáku vyndáno, nelze maso tam již vraceti " SLEZINKY " se budou dělati. Na omajdu ony budou s rejží asi jíst se budou. Knedlík my tam taky máme, možná si ho někdo dáme. I brambůrek může býti, s těstovinou lze to míti. Slezinku my máme rádi, její měkost ta nás svádí. Mates, Pepa ocasy jen vrtí , ujedli by se do smrti. Takže celá rodinka , táta pejci mamina, budou baštit jídlo stejné, sníme všechno , co se do nás vejde. Václav
/// Prosím omluvte mé nesprávné fotky. Nenašel jsem žádné s omáčkou ze slezinek, tak jsem použil pro ilustraci podobné (což je skutečnost)vzhledem jako ledvinky, pajšl, játra apod. A i recept je stejný jako na omáčku z jater, jak drůbežích nebo vepřových, s tím rozdílem, že slezinky netvrdnou a mají mnoho železa, což je dobré pro chudokrevnost. I polévka je dobrá. Také se dělá falešná játrová pomazánka. Chuťově velmi, velmi podobné. Řezníci tím šidí. SLEZINKA je mnohem levnější. ///
23. 2. 2010 08:25
23. 2. 2010 06:39
22. 2. 2010 17:41
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
rodinka má na večeři
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
22. 2. 2010 17:26
Předchozí 1 … 2475 2476 2477 2478 2479 … 2776 Další