Co dnes uvařit?
Simona Skolakova: už několikrát jsem si všimla, že (a nejen Ty) děláš kulajdu a ještě další jídlo. U nás je kulajda vždy jako hlavní chod a k ní tvarohové buchty, nebo alespoň houska.
I když dokud žila maminka, tak pro babičku vařila i svíčkovou a vozila jí. Co zemřela svíčkovou ještě neuvařila a je to 10let
Jinak se pustí do všeho, rozebere když na to přijde i pračku.
Ale největší vášen je zahrada. To má po obou dědech.
Ted před vánocema je 2x ve škole vánoční tvořivé odpoledne. Pro děti a rodiče, už se na to těší
Julia Oskerova: tak si hezky s děvčaty popovídejte, ať při vzpomínání přijdete na hezké myšlenky i pro dny následující. Ke kávičce vám posílám zákusek (není to můj nápad, ale foto z Pinterestu). Všechny si to hezky užijte!
K obědu byl Moravský vrabec, špenát a bramborový knedlík.
Ještě jsem k večeři udělala pomazánku, namažu jí na veku
Taky to nikdy nesníme a zamrazujeme.
Ale letos toho napečou snad opravdu méně, než jiný rok a každý domu dostane jen to cukroví co má rád
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Krásné pondělí, tak dneska jsem si šplhla u všech, uvařila…“ tara23, před 55 minutami
„Hezký den,dnes ražniči a steakové hranolky“ mimosa, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: môj muž ho vyslovene neznáša, preto varím…“ magdalenka, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 3 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 14 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Přečtěte si Zobrazit více
Pohár s banánem a čokoládou nezevšední. Mleté oříšky a strouhaná čokoláda na dně sklenice dodají jiný rozměr chuti
Jak na dokonalé škvarky? Záleží na typu sádla i teplotě. A chce to jedno malé kouzlo...
Jídelní rozmary slavných: Herec Harrison Ford přestal jíst maso, ale miluje jednoduše upraveného lososa s chřestem
Kapustové kuře "Remčula"
JanaDorazinova
Hodnocení receptu je 4,9 (22×)