Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi s rajčatovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Katkamatka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve podle návodu uvaříme gnocchi. Do hlubší pánve nebo kastrolu dáme na trochu oleje zpěnit nakrájenou cibuli, přidáme rajský protlak, majoránku, italské bylinky, sůl, pepř a za stálého míchaní krátce prohřejeme. Pokud je protlak hodně hustý, můžeme přidat trošinku vody. Nakonec vmícháme do omáčky gnocchi. Krok 2: Servírujeme posypané petrželkou nebo parmezánem.

Zveřejněno 21. 7. 2017

Poznámka autorky Katkamatka

Množství surovin neuvádím, každý si přizpůsobí suroviny podle počtu osob.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZKX2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZKX2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Skoda, bez udaju o vaze jednotlivych ingredienci to nejde, ale kdybys dala vahu alespon noku, mohla bych Ti poradit, jak je udelat v jedne panvi, tedy bez jejich predbezneho vareni. Usetrila bys cas a jeden spinavy hrnec ;-)

Ano srdečně se omlouvám,
Je mi 19 a mám 2 děti nevím jak
To všichni zvládají a tento recept si
Vařím když mám aspoň kapku času
A myslela jsem si že nějáké mladé
Mamince pomůžu a tak vás obdivuji že
Máte čas na to psát :-(

Proč mám pocit, že ten recept nedává smysl, jak kdyby byl tatarštinou. A proč nemáte v ingrediencí bylinky a v postupu pak ano? A kam frknete tu cibuli? :no::-((

La Furi Roja:, Eja57: Recept byl v okamžiku, když jste se na něj dívaly, právě upravován.

radiator: to je dobře, protože v ingrediencí z byly původně gnocchi, protlak a cibule. Trošku mi to připomělo aplikaci v mém starém mobilů "studentská kuchařka". :-D

Tématické fráze:
gnocchi s rajčatovou omáčkou, gnochi s rajcatovou omackou, gnocchi s rajcaty, noky s rajčatovou omáčkou, gnoci s rajcatovou omackou, gnoci s rajčaty, recept gnocchi s rajčaty, gnocchi s s rajčaty, recepty italské la gnocchi, gnochi s rajčaty, gnochi s rajčatovou, gnochi s rajčatovou s omáčkou, rajčatová omáčka s gnocchi, recept gnocchi s rajčaty s rajčaty, gnoči s rajčatovou omáčka, gnochy s rajcatovou omackou, gnocchi s rajcatovou omackouecepty, gnocci s rajčatovou omáčkou, gnocchi s rajčatovou omáčkou a česnekem, gnocchi se rajčatovou omáčkou

Suroviny:
gnocchi, protlak rajčatový, cibule, majoránka, koření italské, petrželka, pepř, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu