Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z krabích tyčinek s broskvemi

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aja.g

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 136 kJ /
749 kcal
Bílkoviny23,42 g
Tuky43,94 g
Vláknina10,78 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 2,57 g
Sůl5,90 g
Sacharidy59,69 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krabí tyčinky nakrájíme na menší kousky a pokapeme šťávou z citrónu. Necháme aspoň hodinu odležet v chladnu. Krok 2: Broskve nakrájíme, přidáme k tyčinkám a promícháme s jogurtem, majonézou a šťávou z kompotu.

Zveřejněno 1. 7. 2009

Poznámka autorky aja.g

Perfektní je dobře vychlazený.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mw4R

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mw4R

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dělám s ananasem,ten mám moc ráda.Tenhle vyzkouším,bude také určo moc dobrý.:yes::yes::-p

:-pMňamka,moc dobré.Nebyl jogurt,tak jsem dala kysanou smetanu,vím ,že se to dělá i s ananasem to vyzkouším zase jindy.:yes:

už jsem ho taky dlouho nedělala...:-(

:-O tohle mi nějak uteklo..:yes:

To bude dobré, naštěstí se má alergie na broskve kompotovaných zatím netýká, takže vyzkouším...:-p Dva citróny mi připadají moc, ale uvidíme... A já si trochu připeřím a přisolím, ale to je asi jen moje chuťová zvrhlost...:-8:-D
Díky za receptík.

Zajimavy recept-zitra salat udelam-dekuji za recept :yes:

To jsem ráda:-)

Jo, tak tenhle salát mě hrozně chutná.

Tématické fráze:
salát z krabích tyčinek, krabí salát s broskví, krabí tyčinky recepty, krabí salát, krabi tycinky s broskvi, krabí tyčinky s broskvemi, krabí salát s broskvemi, krabí pomazánka s broskvemi, krabí tyčinky salát, suri tyčinky, salát s broskví, pomazánka z krabích tyčinek s broskvemi, pomázanka s broskví, krabí pomazánka s broskví, pomazanka z krabich tyčinek s broskvi, krabí tyčinky broskve, salat s krabich tycinek, krabí tyčinky s broskvy, jak se děla krabi salát, krabí salát s jogurtem a broskvemi

Suroviny:
krabí tyčinky, broskve v mírně sladkém nálevu, jogurt bílý, majonéza, šťáva z kompotu, citron

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu