Tyčinky Surimi smažené

sidera Kuchař: sidera

Ryby 6 názorů

Suroviny

tyčinky Surimi
eidam nastrouhaný
mouka
vejce
pivo
koření
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme vejce, mouku, pivo, koření do rybích salátů, provensálské koření (nebo jiné, které nám chutná) nastrouhaný eidam a vytvoříme hustější hmotu.

  2. Nerozmražené tyčinky obalíme v těstíčku a smažíme v oleji.

  3. Na talíři můžeme pokapat citronem, nebo podáváme k čínskému zelí, viz recept "Salát z čínského zelí".

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Tyčinky Surimi smažené

  • ella1 ella1

    za tepla je to výborné :yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Sidera, špatně jsi mě pochopila, složení zas až tak nesleduju...jen jsem tím chtěla říct, že podle člověka, který se vyučil v oboru (M.Štěpnička), přijdeš tepelnou úpravou o to, co dělá krabí tyčinky KRABÍMI;-) a zůstane jen rybí maso.....

    Odpovědět

  • sidera sidera(autor receptu)

    Cathleen, nesmíš tak sledovat složení potravin, protože pak zjistíš, že 90% jsou jenom škroby a barviva ;-). Já to sleduju pouze u psího krmení, protože svojí fenečce bych nerada dávala něco nevhodného:-))

    Odpovědět

  • Amira Amira

    Jednou jsem byla na služební večeři a kolegyně si dala kuřecí prsa plněná krabími tyčinkami. Ovšem kuchař jaksi před úpravou zapomněl z těch tyčinek sundat ten ochranný igelit. Od té doby tyčinky v tepelné úpravě fakt nemusím :-)) Tím ovšem nijak neshazuju tento recept, doma bych si samozřejmě ten igelit sundala, že jo. Já jen tak pro zasmání.;-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Vypadá to zajímavě, ale od doby, kdy jsem četla rybí kuchařky p.Miloše Štěpničky (nakl.Dona), tyto tyčinky jíme jen za studena - třeba v salátu.
    P.Štěpnička píše, že tyhle tyčinky jsou tresčí maso, napuštěné krabím výtažkem. A jakákoliv tepelná úprava z tyčinek "kraba" vytáhne, takže pak baštíme "obyčejnou" tresku......:-/

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Kdysi jsem to dělala klasicky v trojobalu, už si nevzpomínám, jak to chutnalo a s tím pivem to vypadá zajímavě:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: smažené krabí tyčinky surimi recepty surimi krabí tycinky smažené recepty ze surimi tyčinek krabí tyčinky složení obalované krabí tyčinky surimi recept rybi tycinky recepty rybí tyčinky recept jak připravit krabí tyčinky úprava krabích tyčinek recept surimi rybi tycinky smazene krabí tyčinky recepty úprava surimi tyčinek jak upravit krabi tycinky tyčinky surimi-recepty krabí tyčinky v těstíčku recepty surimi

Zapomněl/a jsem heslo