Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 171 kJ / 1 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,88 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 396,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krabí tyčinky s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQLG
Moje poznámka
Krabí tyčinky s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQLG
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 59 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
krabi tycinky s testovinou,
těstoviny s krabími tyčinkami,
krabí tyčinky recept,
lenka morysová,
krabi tycky s testovinami,
recept krabí tyčky,
krabí tyčky,
krabí tyčinky s těstoviny,
krabí tyčinky recepty,
krabí tyčinky,
recept - na krabí tyčky,
těstoviny s krabích tyčinek,
recept krabí tyčky s těstovinami,
těstovinový salát s krabima tyckama,
krabí tyčinky s brokolicí,
krabí tyčky omáčka,
teple krabi tycinky,
teply pokrm z krabích tyčinek,
recept na krabí tyčinky v teplé kuchyni,
krabí tyčky recept
Suroviny:
těstoviny,
krabí tyčinky,
paprika čerstvá červená,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (8)