Vinné kuře v žampiónech

Vigon Kuchařka: Vigon

Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

Kuře rozporcované nebo stehna..
Žampióny čerstvé cca 500 g
Víno 1-2 dcl (já měla bílé Tokaj Furmint z Penny)
Grilovací koření
Sůl
kmín drcený
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolit, obalit v grilovacím koření poskládat do pekáče a podlít asi polovinou vína, péct cca půl hodiny, nezapomeňte polévat.

  2. Přidat žampióny na kousky, kmín a dle potřeby polévat vínem a dopéct.

Poznámka

Kuře kladu kůží nahoru a neobracím...

Příloha špagety.. s tou šťávičkou se olizují i knedlíkáři

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vinné kuře v žampiónech

Tématické fráze: kuře na žampionech mail vino-tokaj.sk loc:cz marcipánové kuře tokaj recept mail vino-tokaj sk loc:cz kuře na žampionech recepty recepty na tokaj vinné kuře recepty kuře na žampionech z vínem vino-tokaj.sk loc:cz stehna na zampionech recept kuře na žampionech recept

Zapomněl/a jsem heslo