Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky s paprikou

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 10. 2009 22:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 184 kJ / 761 kcal
Bílkoviny110,14 g
Tuky28,90 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy13,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AlenaCamara

26. 4. 2012 13:22

mňam ... moc dobré, už je baštím! Rozhodně doporučuji ;-)

mari1912

10. 1. 2011 16:30

Dnes jsem dělala k obědu a ta paprika tam byla výborná.Měla jsem žlutou papriku,čubricu nemám a tak jsem dala koření na mletá masa.Je příjemné recept,který všichni znají trochu změnit:yes:

Iljusa Iljusa

3. 12. 2009 10:58

krásné - :yes: šikulka ;-)

vybusna vybusna

3. 12. 2009 10:04

lusi vdaka za typ...urcite vyskusam....mirca....mam robot,ale ten to nepomelie, ale ako keby posekal...to je take....zuvave ci co....a ked som to hovorila muzovi, tak ten sa tiez okamzite chytil, ze kupime mlyncek na maso......pretoze on ma karbanatky velmi rad a ma ich rad tiez take mastnejsie....zeby som mu to kupila ako vianocny darcek????

Lusinda79

3. 12. 2009 09:55

vybusná zkus do toho plecka zamíchat šlehačku(tekutou;-)), pořádně vmíchat a nechat přes noc v lednici vsáknout.

mirca75 mirca75

3. 12. 2009 09:54

Výbušná:-)tady to vidím na zakoupení vlasního mlýnku na maso;-):-D.Škoda že jsou pryč doby,kdy řezník umlel člověkem samotným vybrané maso:-8;dneska ti něco strčí na pult a ty se človíčku doma starej:-S;-(.Myslím,že tady šťavnatost ničím nenahradíš a tak budeš muset najít jiného-ochotnějšího řezníka;-).

vybusna vybusna

3. 12. 2009 09:48

co sa tyka fasirok a karbanatiek....ja som si uz zufala....ja nemam mlyncek na maso a tak som odkazana len na mlete z obchodu a tu robia balicky len z pliecka. nikdy, ale naozaj nikdy sa mi ich nepodarilo urobit krasne stavnate, tak ako robila moja mamka...fakt nikdy....teraz som bola v bratislave a bola som na nakupe u masiara a tam mali mlete maso, pripadalo mi to ako z prerastaneho bociku...bolo to dost mastne, ale vyskusala som ...boze tie boli!! co mam robit tu netusim...moj ochotny masiar odisiel a ten novy mi to nechce urobit, aby mi pomlel do toho aj kusok mastneho masa... co mam robit aby sa mi to akokeby premastilo....uz som skusala dat aj lyzicu bravcovej masti , ale nebolo to ono.

mirca75 mirca75

3. 12. 2009 09:38

Ke včerejší večeři jsem zkusila udělat z mletého zase i trošku jiné karbanátka-podle tohoto receptu.;-)Místo Čubrici(nemám)jsem použila koření na ml.maso a přidala jsem trochu spařených vloček.Karbanátky byly moc dobré,šťavnaté a ta čerstvá paprika je příjemně ovoněla i ochutila:-p.Vigon:-)doufám že nevadí že přidávám fotečky a jasnou boďku č.3:-).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky z plecka karbanátky recept paprikové karbanátky karbanátka maso na karbanátky karbanátky karbanátky recepty karbanátky s čubricou recepty s paprikou karbenátky s paprikou karbenátky s čubricou karbánátek z pohankovích vloček sýrové karbanátky s paprikou recept sýrové karbanátky s paprikou rychle karbanátky z mletého masa karbanatek s paprikou karbanátky v paprice čubrica karbanátky karbenátky z plecka karbanátky z hlívy ústřičné

Suroviny: maso mleté mix, cibule, vejce, paprika, česnek, houska, mouka hladká, čubrica, sůl, pepř, strouhanka, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Karbanátky s paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YVX