Jogurtové mléko

Jogurtové mléko je vlastně rozředěný jogurt (základem je jogurtová kultura), kterého musí být v tomto mléku minimálně 50 %. Vychlazené jogurtové mléko má osvěžující chuť, prodává se ochucené ovocem nebo kakaem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jogurtové mléko je vlastně rozředěný jogurt (základem je jogurtová kultura), kterého musí být v tomto mléku minimálně 50 %. Vychlazené jogurtové mléko má osvěžující chuť, prodává se ochucené ovocem nebo kakaem.
Praganda je řeznická nakládací sůl k přípravě masných výrobků jako jsou např. salámy, šunky,… Číst dál
Pražení je proces, při které se suroviny tepelně upravují na pánvi, nebo v zařízeních k tomu… Číst dál
Křupavý, jemný, kynutý, slaný, sladký - ve všech těchto podobách se může preclík vyskytovat. Těsto… Číst dál
Pribináček je tradiční našlehaný dezert pro děti, z tvarohu a smetany, vyráběný pod tímto názvem od… Číst dál
Prosciutto je italská sušená šunka, která se krájí na velmi tenké plátky. Řada regionů má své… Číst dál
Prosecco je italské šumivé víno. Název tohoto vína je odvozen od vesnice, která je součástí Terstu… Číst dál